De Tent van Bell in Venlo

Op 15, 16 & 17 juni 2023 staat de prachtige spiegeltent in het Nolenspark in Venlo

Kaarten via: De Maaspoort

 
Wie is Leta

De stoelen gaan aan de kant. Ze is nog maar een kleuter maar er moet gedanst worden. Dansen gaat in je aderen zitten als je moeder je die liefde bijbrengt. 

            Pas de deux met mama tussen de schuifdeuren, op muziek van Tsjaikovsky. Bewegen als een zwaan. Ballerina worden is geen doel. Het blijkt een noodzaak. Haar droom wordt waar.

            Maar dan, na tientallen jaren zegt haar lijf halt. Het kan niet meer. Ze moet haar spitzen aan de kapstok hangen. Haar wereld vergaat. Dansen is ademen voor Leta. Het is gedaan met zwaaien en zwieren. Ze staat met twee benen op de grond. 

            Ze heet echter Leta Bell. Ze weet dat het universum na het sluiten van een deur altijd een nieuw raam openzet. Ze laat haar tranen gaan en pakt zichzelf weer op uit het zwarte gat. Er schijnt wit licht door ’n kier naar binnen. 
            “Dat was toen. Dit is nu. We gaan ervoor.”

Lees hier meer over Leta Bell

 
 
 
De Tent van Bell

De Tent van Bell is een theaterproductie van Leta Bell in samenwerking met Theater de Maaspoort
Deze spectaculaire dinnershow speelt zich af in een prachtige spiegeltent in het Nolenspark in Venlo.  
Daar beleven de gasten een verhaal van schrijver Frans Pollux, muzikaal omlijst door een twintigkoppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis en uitgevoerd door een absolute sterrencast.

Culinair worden de gasten verwend door het team van Kaneman Entertastement. Een en ander is naar het idee van Leta Bell. 

            Dit jaar in de Tent van Bell:
            "Het Theater"

Lees hier meer over De Tent van Bell 2023

 
Vier het Leven Lief

Vier het Leven Lief is het eerste grote solo project van Leta Bell. Natuurlijk kennen we haar als zangeres van vele liedjes. Maar nog nooit zong ze haar eigen composities en teksten. Vier het Leven lief zegt eigenlijk alles over de wijze waarop Leta in het leven staat en is de basis voor alle liedjes.

            Met dit muzikale project wil Leta uitstralen dat het ontzettend belangrijk is om ondanks bergen en dalen altijd het leven lief te blijven hebben. En dat we daarbij gebruik mogen maken van deze wereld is een groot geschenk. Dat is niet zoet. Integendeel. Er zal altijd hard gewerkt moeten worden om dat te bereiken wat in je zit.

            Voor Leta is het belangrijk altijd het positieve te blijven zien. En dat horen we ook terug in de teksten van de liedjes die altijd een positieve wending hebben. De stijl van de muziek is niet zomaar te benoemen. Natuurlijk horen we invloeden van de Franse chansons maar beter is het onbevangen te luisteren naar Vier het Leven Lief.

Lees hier meer over Vier het Leven Lief